Szolgáltatásaim

Több mint tízéves tapasztalattal a felnőttoktatás és ifjúsági munka területén coachként, trénerként és vizuális facilitátorként tevékenykedek. Az utóbbi öt évben egy nemzetközi csapattal szintetizáló képzési anyagot, kézikönyvet és coaching kártyacsomagot dolgoztam ki a személyes hivatás, a társadalmi és környezeti felelősségvállalás, valamint a vállalkozókészség-fejlesztés egymással szorosan összefüggő témáiról. 

A legkülönfélébb egyénekkel és csoportokkal való munkám során azt tapasztaltam, hogy érzéseink tudatos megélése és kifejezése, a célratörő és struktruált gondolkodás, valamint a dinamikus és hatékony cselekvés nem egymásnak ellentmondó dolgok, hanem olyan tényezők, melyek egyensúlyba hozva a teljes, egészséges élet alapjait alkotják.

Érzelmeidet teljességgel megélni, sebezhetőséged kimutatni nem gyengeség, épp ellenkezőleg: bátorságra vall.

Néha megállni, leülni, összegezni, értékelni és átgondolni, hogy mi volt eddig, mi van most és mi lesz ezután – nem léhaság, hanem sokszor a legjobb dolog, amit céljaid elérése érdekében tehetsz.

Megtenni egy vakmerő lépést, magad mögött hagyni egy megszokott, biztonságos helyzetet – mely azonban semmi örömet, fejlődési lehetőséget és perspektívát nem nyújt, legyen az egy munkahely vagy párkapcsolat – mások szemében őrültségnek tűnhet, számodra azonban a legjobb dolog, amit a saját érdekedben tehetsz.

Én pedig azért vagyok, hogy mindebben segítsek neked!

Az alábbi palettáról kiválaszthatod, hogy szolgáltatásaim közül melyik felel meg legjobban igényeidnek:

Ha nem tudod, mihez kezdj… – egyéni coaching

Ha egyedül nem megy… – csoportos műhelyek

Együtt, motiváltan, kreatívan! – kommunikációs tréningek szervezetek és csapatok részére