Rólam

Túl a helyesről és helytelenről alkotott ítéleteken van egy mező. Ott várok rád. (Dzsalál ad-Dín Rúmí)

Leveszem a cipőmet, és kilépek a dobozból. A dobozból, aminek falát untig mesélt történetek, kényelmetlen klisék, dohos előítéletek, elmeszesedett válaszok alkotják. Mindenkinek másból van a doboza: vékony papírból, törékeny porcelánból, tapadós-nyúlos nejlonból vagy rendíthetetlennek hitt vasbetonból. De a doboz csak doboz marad. És egy nap feltesszük magunknak a kérdést: vajon van élet a falakon kívül is?

Meghívlak…

Gyere, vedd le a cipődet! Ha fázik a lábad, adok meleg papucsot. Igyunk meg egy teát. Meséld el a történeted! Ha kíváncsi vagy, én is elmondom az enyémet. Nem érdekel, mit gondolsz helyesnek és mit ítélsz el. Nem érdekelnek a politikai nézeteid, sem az, hogy másoknak mit kellene tenniük ahhoz, hogy ez a világ egy kicsivel jobb és élhetőbb hely legyen. Te érdekelsz! A Te életed, a Te személyes történeted. Álmaid, vágyaid, félelmeid, belső vívódásaid. Hogy mi lelkesít, mi motivál, és mi az, amiért még undok, szürke hétfő reggeleken is érdemes kikelned az ágyból…

Ki vagyok, mit csinálok?

Több mint tíz éves tapasztalattal rendelkezem a nemzetközi felnőttoktatás és ifjúsági munka területén. Trénerként és coachként a személyes hivatás, a társadalmi és környezeti felelősségvállalás, valamint a vállalkozókészség-fejlesztés területein támogatok egyéneket és csoportokat.

Vizuális facilitátorként és kommunikációs trénerként szervezetek kreatív, együttműködésen, átláthatóságon és párbeszéden alapuló működését segítem elő.

Íróként pedig arra buzdítlak, hogy vedd le a cipődet, lépj ki a dobozból, vállald fel önmagad, és merj néha egy kicsit őrültnek lenni! Mert a világ nagy, az élet rövid, és a nap végén mi csak „porszemek vagyunk a mindenségben.”